Beleef het in Schouwburg Hengelo

Bij Schouwburg Hengelo heb je de mogelijkheid om te genieten van voorstellingen en concerten in verschillende genres zoals cabaret, dans, musical, opera en veel meer. Daarnaast kan je ook genieten van een film en een bak popcorn, want in hun filmzaal draaien ze een gevarieerd aanbod van films.

Detacheren vormt de basis

Om alle zalen te vullen ondersteunen wij het team van Schouwburg Hengelo door middel van detachering op gebied van advertising. Eén keer per maand zit één van onze collega's bij hun op locatie om snel te schakelen en de lijntjes kort te houden. Wij werken met Google Grants. Dit is een tool van Google waarmee je gratis kunt adverteren. Deze tool is speciaal voor de non-profit organisatie. Een ideale oplossing dus. Wat het Schouwburg Hengelo heeft opgeleverd lees je hier!

Efficiënt werken

Dankzij een gebouwde productfeed in Google Ad Grants zijn we in staat de campagnes automatisch aan te maken in Google Ad Grants. Het resultaat? Efficiënt werken! Laat staan in combinatie met de detachering. Top combinatie, al zeggen we het zelf.

Meer kaartverkoop

Doordat bepaalde voorstellingen extra online zichtbaarheid krijgen, bereiken we meer potentiële bezoekers en daarmee ook meer kaartverkoop. Het resultaat? Afgelopen jaar hebben we drie- tot vierduizend extra kaarten verkocht. En óf ze daar blij mee zijn!