Betrokkenheid, daadkracht en integriteit

Daar liep SMK Accountants & Fiscalisten ook tegenaan. Zij breidden hun merkarchitectuur in een rap tempo uit en werden steeds breder inzetbaar. Bedrijfs- en belastingadviezen, boekhoudkundige vraagstukken of pensioenoplossingen. Het kon inmiddels allemaal. We gingen op zoek naar de gemene deler. Of eigenlijk de gemene delers. Dat bleken betrokkenheid, daadkracht en integriteit te zijn. In alles wat ze doen, staan die kwaliteiten centraal. Mooie waarden, daar konden we wel wat mee!

Jouw zaak op orde

We kozen ervoor om de stijl niet helemaal op de schop te nemen, maar door te ontwikkelen. Te laten groeien, net zoals SMK zelf had gedaan. We gebruikten daarom elementen van het oude beeldmerk, om zo een verfrissend en vernieuwend beeld neer te zetten. Ook bedachten we een verbindende slogan: ‘Jouw zaak op orde’. Want dat is uiteindelijk de kern: wat je ook uitbesteed bij SMK, zij zorgen ervoor dat je zaakjes op orde zijn.

Resultaat

Je identiteit laten meegroeien, zoals SMK Accountants & Fiscalisten

Logo

Een logo-ontwerp dat helemaal past binnen de financiële wereld. Professioneel, zakelijk en toch opvallend!

Pay-off

Een doorvertaling van het werk dat je doet. Dát is pas een goede pay-off. Jouw zaak op orde past daarom perfect bij SMK.

Merkarchitectuur

Door de enorme groei, was er behoefte aan structuur. Maar hoe?! Laat dat maar aan ons over. Samen met SMK bepaalden we de juiste merkarchitectuur.

Stationery

Van visitekaartjes tot briefpapier. Alles moet kloppen. Daarom konden deze offline middelen natuurlijk niet ontbreken.

Website

Deze merkarchitectuur vertalen we natuurlijk door in een website. Overzichtelijk en gebruiksvriendelijk voor de bezoeker. Een echte must!

Fotografie

Wist je dat wij mensen graag naar mensen kijken? Ja echt! Fotografie is daarom één van de belangrijkste aspecten van jouw website als je het ons vraagt.

Signing

Het is niet te missen waar SMK gevestigd is. Daar zorgden we voor met de herkenbare en toch subtiele signing. Zo weet je meteen dat je op de goede plek bent.

Huisstijl middelen

Denk je eens in. Alles wat je nodig hebt tijdens je dagelijkse werkzaamheden. Ja, dat is best wat hè! Wij zorgden ervoor dat alles in lijn is met de huisstijl.