Human Energy

Ga er maar aan staan: het bouwen van een solar auto. Een gemotiveerd team van eenentwintig studenten houdt zich hier - voor de periode van een jaar - dagelijks mee bezig. Dat doen ze niet alleen! Hierbij verenigen meer dan 150 bedrijven in binnen- en buitenland zich. Hier ontstaan hechte vriendschappen, ontdekken ze knelpunten en talenten en inspireren ze anderen. Passie, innovatie en efficiënte mobiliteit, dat kenmerkt het gemotiveerde team.

Partnership

Achter dit team schuilt een mooi en inspirerend verhaal. Dít verhaal overbrengen op social media kan soms een uitdaging zijn. Daarom zijn wij Silver Partner geworden van Solar Team Twente. Niet alleen om te investeren in hun passie, maar dit betekent ook dat wij dit jonge en ambitieuze team gaan helpen om hun verhaal en succes nóg beter te delen via social media.

Contentstrategie

Content maken zonder strategie? No way! We starten niet zonder stevige fundering. Daarom beginnen we samen met een creatieve brainstormsessie. We denken out-of-the-box en maken elk onderwerp bespreekbaar. Aan de hand van deze brainstorm, werken we een sterke strategie uit met thema's, doelen en concrete afspraken. Let's go!

Content marketing

Contentstrategie akkoord? Dan zijn we klaar voor de echte start. Met de ontwikkeling van creatieve templates, gaan we aan de slag om Solar Team Twente zichtbaar te maken op social media. We sparren regelmatig met elkaar waar ondersteuning nodig is. Meedenken met een inspirerende tekst? Advies nodig bij het opmaken van een visueel aantrekkelijk beeld? Doen we!

Design

De World Car Solar Challenge in Australië komt in zicht! Zichtbaar zijn is daarom extra belangrijk. Juist nu zetten we een stapje extra. Of twee. Een gave countdown animatie, passende gifjes en een infographic. Samen racen we naar de finish!