Een frisse identiteit voor een nieuwe frisse speler

Onze klant was opzoek naar een frisse, jonge en hippe uitstraling voor hun gloednieuwe recruitment bureau. Ze wilden geen identiteit die als stoffig of saai bestempeld zou worden. Ze wilden maar één ding: opvallen! Hierbij moeten de kernwaarden, zoals professionaliteit en de persoonlijke benadering, maximaal benadrukt worden. Say no more tegen een creatief bureau zoals wij! We gingen op zoek naar de juiste weg tussen opvallen en professionaliteit en die hadden we natuurlijk gevonden. Talentials straalt het community gevoel én het talent voor het opsporen en aanmoedigen van talent uit. Zij zijn dé middelaar tussen bedrijven en werkzoekenden. Yes, de unieke merknaam staat als een huis. En nu is het tijd voor de verdere uitrol.

De uitstraling van de identiteit

Om de naam Talentials tot leven te brengen gaan we natuurlijk aan de slag met de uitstraling van het merk. Het logo moet het gevoel geven van jong en fris! Het is namelijk een jong bedrijf met ontzettend veel ambitie. Ook het community gevoel moet terugkomen. Daarom wordt de merknaam verpakt in een verfrissend, opvallend en herkenbaar logo. Het resultaat mag er zeker zijn! Daarna natuurlijk de creatie van de andere middelen om Talentials stevig te positioneren. Denk hierbij aan een gloednieuwe Onlime-website, een basis voor de social media uitingen en verschillende ontwerpen voor de gedrukte huisstijlmiddelen. Benieuwd naar het resultaat? Bekijk 't hieronder!

Logo en design

Nuchter, zakelijk, persoonlijk en vernieuwend. Dát straalt het logo van Talentials uit. De 'T' van Talentials is het beeldmerk en wordt gevormd door twee overlappende marker lijnen. De 'T' kan los gebruikt worden en is geïntegreerd in het woordmerk.

Mark your future

Door de pay-off "mark your future" is de marker een belangrijk element in het design van Talentials. De marker geeft een persoonlijk karakter door de geschreven en getekende stijl. De markeerstift valt op door de felle kleur en dikt woorden extra duidelijk aan. Daarom is het getekende effect van de marker regelmatig terug te zien.

Een frisse website

De identiteit en uitstraling van Talentials zijn weergegeven in een opvallende, frisse én gebruiksvriendelijke Onlime-website. Via overzichtelijke pagina's is er voldoende informatie te vinden en je wordt als bedrijf of werkzoekende op een enthousiaste manier aangemoedigd om contact op te nemen. Erg geslaagd!

Een basis voor social media

Een middel om je naam zichtbaar te maken is natuurlijk social media. We hebben een stevige basis neergezet zodat Talentials door middel van terugkerende formats de berichten zelf kan vormgeven. Het beeldmerk komt terug in de profielfoto en het kleurgebruik sluit naadloos aan met de huisstijl. De perfecte basis!