Een heldere merkidentiteit bepalen

Elk merk start met een heldere en inspirerende merkidentiteit. Maar wat is een merkidentiteit? Een merkidentiteit is het duidelijke verwoorden van je merkkern. Een merkidentiteit is sterk als je doelgroep zich ermee kan identificeren. Als ze het begrijpen én willen verbinden. Samen met jou kijken we samen naar jouw merkkern. We helpen met het vertalen ervan. Als we jouw huisstijl gaan ontwerpen kijken we naar de identiteit van jouw bedrijf. Vraag je bijvoorbeeld af: Wie zijn we? Wat doen we? Waarom doen we dat? Op basis hiervan ontwikkelen we een heldere strategie. Een strategie waar mensen zich mee verbonden voelen aan jouw bedrijf. Dit maakt de kans groter dat de klant trouw blijft en elke keer weer voor jouw kiest. Wat bijdraagt aan deze verbinding? Dat zijn de kleuren, het logo en de naam.

Ontdek hier
Elk merk start met een heldere en inspirerende merkidentiteit. Maar wat is een merkidentiteit? Bekijk het hier
Samen bepalen we een heldere strategie en positionering.

Limesquare helpt je verder

De kracht van Limesquare? De combinatie van online en offline. Samen bepalen we een heldere strategie en positionering. We ontwerpen een herkenbare en pakkende huisstijl. Deze huisstijl werken we uit naar online én offline middelen. We zien het maken van een positionering als startpunt van een samenwerking. Dit startpunt is belangrijk om verdere uitingen goed aan te laten sluiten bij de doelgroep. Ben je benieuwd hoe wij jou kunnen helpen? Neem vrijblijvend contact met ons op! Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Meer weten?

Plan hier je afspraak

Wil je weten of Limesquare wat voor jou kan betekenen? Plan dan hier je afspraak in met Lex om samen onder het genot van een kop koffie eens verder te sparren!

Plannen
Wil je weten of Limesquare wat voor jou kan betekenen? Plan dan hier je afspraak in met Lex om samen onder het genot van een kop koffie eens verder te sparren!