Nieuwe website laten maken

Een goede maatwerk website draagt bij aan jouw online vindbaarheid. Om jou hierbij te helpen, brengen we eerst het verhaal van jouw organisatie in kaart. We kijken naar je kernwaarden, doelgroep en ambities. Is het verhaal dat jij wilt vertellen helder? Dan vertalen wij dit naar een functioneel ontwerp voor je nieuwe website. De volgende stap is het bouwen van de website. Jouw verhaal ondersteunen we met de juiste tekst en afbeeldingen.

Waarom een nieuwe website laten maken?

Laat je een nieuwe maatwerk website maken door ons? Dit heeft veel voordelen. Je vergroot de gebruiksvriendelijkheid én je online vindbaarheid. Je website up-to-date houden is belangrijk. Zo blijf je relevant voor je doelgroep. En is je website op dit moment nog niet responsive? Dan is het helemaal een goed idee om te gaan voor een nieuwe website.

Een craft website bouwen

Wil jij straks eenvoudig dingen aanpassen op de website? Geen probleem! Wij werken met een gebruiksvriendelijk CMS waar zeker mee overweg kunt. Wij bouwen onze maatwerk website met Craft CMS. Craft CMS is een modern Content Management Systeem waarmee jij je website kunt beheren. Krachtig en flexibel beschrijven dit CMS. Het is een prettig systeem om mee te werken. Voor onze developers én voor jou. Craft CMS is eenvoudig schaalbaar. Je maakt extra pagina’s, voegt afbeeldingen toe en past teksten aan. Wanneer jij wilt. Hierdoor is Craft CMS zeer geschikt voor organisaties die zelf de website bij willen houden.

Voordelen van een Craft website bouwen

Waarom wij gebruik maken van Craft CMS? Dat vertellen wij je graag. Wij vinden het belangrijk dat een programma zowel op technisch als op het gebied van gebruiksgemak voldoet aan onze eisen. Door gebruik te maken van Craft CMS bieden wij onze klanten een goede én gebruiksvriendelijke website aan. Andere voordelen zijn:

  • Craft CMS is ontwikkeld voor het beheren van content;
  • Je hebt geen technische kennis nog om teksten en afbeeldingen aan te passen. Of om nieuwe pagina’s aan te maken en deze vorm te geven;
  • Craft CMS is schaalbaar en flexibel;
  • Altijd up-to-date;

Craft CMS heeft een live-preview functie. Je ziet direct welk effect jouw aanpassing heeft.

De resultaten van een website meten

Bouw je een nieuwe maatwerk website? Dan is het ook belangrijk dat de website iets oplevert. Het is toch een investering wat je doet. Vooraf zet je een aantal doelen. Wat wil je bereiken? Hoeveel bezoekers heb je nodig? Hoeveel van deze bezoekers worden klant? Om dit helder in kaart te brengen richt je dashboards in in Google Analytics. Je gebruikt de data uit Google Analytics om te zien hoe jouw website presteert.

Limesquare bouwt jouw website

Ben je na het lezen van deze informatie nieuwsgierig geworden? Dat snappen we! We kijken graag samen met jou naar de mogelijkheden. De toegevoegde waarde van een maatwerk website voor jou. Neem vrijblijvend contact met ons op en we kijken naar de mogelijkheden.

Meer weten?

Plan hier je afspraak

Wil je weten of Limesquare wat voor jou kan betekenen? Plan dan hier je afspraak in met Lex om samen onder het genot van een kop koffie eens verder te sparren!

Plannen
Wil je weten of Limesquare wat voor jou kan betekenen? Plan dan hier je afspraak in met Lex om samen onder het genot van een kop koffie eens verder te sparren!