Wij vergroten jouw naamsbekendheid

Om te weten hoe groot de naamsbekendheid onder je doelgroep is, is ook belangrijk om te weten hoe bekend jouw diensten en producten zijn. Waarom? De doelgroep moet weten wie je bent en wat je doet. Dat is belangrijk. Hoe groter je naamsbekendheid, hoe meer mensen jouw organisatie kennen. Dat klinkt logisch toch? Jouw online naamsbekendheid vergroten is belangrijk. Online naamsbekendheid is meetbaar. Online zichtbaarheid kan in detail worden afgestemd op de doelgroep. Hoe je dit doet? Adverteren via display. Social media campagnes opzetten en zoekmachineoptimalisatie is een optie. Er zijn veel verschillende manieren! Wij helpen je om de juiste kanalen in te zetten. Zo bereik jij jouw doelen. Wij vergroten jouw naamsbekendheid. Dit doen we door het maken van een heldere strategie. Hierin selecteren we de juiste boodschap. En deze boodschap communiceren we via de juiste kanalen.

Wij vergroten jouw naamsbekendheid. Dit doen we door het maken van een heldere strategie.
Wij helpen je om de juiste kanalen in te zetten. Zo bereik jij jouw doelen.

Wij helpen je om de juiste kanalen in te zetten

Jouw online naamsbekendheid vergroten is belangrijk. Online naamsbekendheid is meetbaar. Online zichtbaarheid kan in detail worden afgestemd op de doelgroep. Hoe je dit doet? Adverteren via display. Social media campagnes opzetten en zoekmachineoptimalisatie is een optie. Er zijn veel verschillende manieren! Wij helpen je om de juiste kanalen in te zetten. Zo bereik jij jouw doelen.

Ontdek hier

Offline naamsbekendheid vergroten

Niet alleen online, maar offline naamsbekendheid is ook belangrijk. Het is effectief! Waar je aan moet denken? Visitekaartjes is jouw huisstijl. Posters waar jij maar wilt. Flyers en relatiegeschenken. Wij denken met je mee. Waar is je doelgroep te vinden? Hoe kun je de doelgroep bereiken? Samen met jou bepalen we de doelen. We maken de juiste middelen om deze doelen te bereiken.

Niet alleen online, maar offline naamsbekendheid is ook belangrijk.
Wij zorgen dat jouw naamsbekendheid wordt vergroot bij je doelgroep.

Limesquare helpt jou!

Wij zorgen dat jouw naamsbekendheid wordt vergroot bij je doelgroep. Dat je doelgroep kennismaakt met je merk, product of dienst. We zoeken naar de perfecte mix van on- en offline middelen. We vinden dé kanalen om jouw doelgroep op het juiste moment en met de juiste boodschap aan te spreken. Het doel? Naamsbekendheid creëren en vergroten!

Meer weten?

Plan hier je afspraak

Wil je weten of Limesquare wat voor jou kan betekenen? Plan dan hier je afspraak in met Lex om samen onder het genot van een kop koffie eens verder te sparren!

Plannen
Wil je weten of Limesquare wat voor jou kan betekenen? Plan dan hier je afspraak in met Lex om samen onder het genot van een kop koffie eens verder te sparren!