Offline communicatiemiddelen ontwerpen

Offline communicatiemiddelen zijn een belangrijk onderdeel van jouw marketingstrategie. Maar wat verstaan we onder offline communicatiemiddelen? Dit zijn bijvoorbeeld flyers, posters, visitekaartjes, posters en brochures. Je richt je op veel meer mensen dan alleen je doelgroep. Daardoor zijn de offline communicatiemiddelen breed inzetbaar.

Laat je flyers, brochures en catalogussen ontwerpen bij Limesquare

Offline communicatiemiddelen zijn ideaal om de juiste informatie aan je doelgroep over te brengen. Je brengt een duidelijke boodschap over. Een uniek ontwerp zet je mensen razendsnel aan tot actie. Daar doen onze designers hun best voor. Maar wanneer kies je voor een flyer, brochure of catalogus? Wij helpen je hierbij!

Wil je opvallen en je klant nieuwsgierig maken? Gebruik dan een flyer. Een flyer is bestaat uit een enkel blad. Dit blad is aan twee zijden bedrukt. Met een flyer breng je iets onder de aandacht. Je communiceert over bijvoorbeeld een aanbieding, opening of evenement. De de juiste tekst én het juiste ontwerp zorgen voor een heldere boodschap. Ben je op zoek naar iets voor de lange termijn? Overweeg een brochure.

Een brochure is perfect wanneer je veel informatie wilt vertellen. Een brochure is een offline marketing middel dat bestaat uit meerdere pagina’s. Het doel? Verkopen én informeren. Dat maakt een brochure geschikt voor de lange termijn. Een brochure bevat veel informatie. Maken jullie een personeelsblad of een jaarverslag? Dat is vaak in de vorm van brochure. Laat je jouw producten en diensten zien? Dan spreken we van een catalogus. Dit zijn grotere exemplaren die vaak dienen als naslagwerk.

Verpakkingen op een succesvolle manier inzetten

Opvallend en uniek. Dat is belangrijk bij een offline marketing middel. Waarom? Onderzoek toont aan dat een opvallende verpakking de koopintentie verhoogt. Denk eens na… Kies jij voor het product met de mooiste of aantrekkelijkste verpakking? Helemaal niet gek! Dit maakt verpakkingsmateriaal juist tot één van de beste offline marketingmiddelen. Verpakkingsmateriaal is een kans om op te vallen. Het verleidt je (potentiële) klant tot een aankoop. De buitenkant speelt een belangrijke rol in de customer journey. Maar wat spreekt je doelgroep aan en hoe geef je dit vorm? Wij weten hoe je jouw klant over de streep trekt.

Limesquare ontwerpt jouw offline marketing middelen

Hoe kunnen wij je dan helpen? Dit doen we op basis van jouw organisatie, je doelgroep en je doel. We bepalen samen welke offline marketingmiddelen het beste past. Maar daar blijft het niet bij. Daar blijft het niet bij. We vertalen jouw doelen naar een uniek concept. We ontwerpen flyers, brochures, catalogussen of verpakkingen in de huisstijl je organisatie én laten deze offline marketingmiddelen voor je drukken.

Meer weten?

Plan hier je afspraak

Wil je weten of Limesquare wat voor jou kan betekenen? Plan dan hier je afspraak in met Lex om samen onder het genot van een kop koffie eens verder te sparren!

Plannen
Wil je weten of Limesquare wat voor jou kan betekenen? Plan dan hier je afspraak in met Lex om samen onder het genot van een kop koffie eens verder te sparren!