Ben je op zoek naar een Werken Bij of campagne website? Ook dan is Onlime dé oplossing. Al binnen een week maken we jouw website gereed. En dat volledig in jouw eigen huisstijl. Zo kun jij zo snel mogelijk starten met het werven van de juiste medewerkers of je campagne live zetten.

1. Vast bedrag per maand

Jouw website is altijd up-to-date en voorzien van de nodige beveiliging (SSL). Dat alles voor €99,- per maand. Veiligheid gegarandeerd!

2. Eigen lay-out

Wij zorgen voor de fonts en kleuren in jouw huisstijl, jij voor de indeling. Bepaal zelf welke onderdelen je waar terug laat komen.

3. Gebruiksvriendelijk en betrouwbaar

Zeg je gebruiksvriendelijk? Dan zeg je Craft CMS! En door haar wereldwijde gebruik en constante bugfixing ook nog een hoge betrouwbaarheid.

4. Persoonlijk contact

Onlime heeft een eigen helpdesk met chatfunctie. Hier kun jij terecht met al je vragen. Meer hulp of advies nodig? Het team van Limesquare staat altijd voor je klaar.

5. Doorontwikkeling

Onlime staat nooit stil. We werken constant aan doorontwikkeling. Heb jij een goed idee of een bepaalde wens? Geef het door!

6. Na zes maanden opzegbaar

Toch niet wat voor jou dat Onlime? Dan zeg je het leasecontract na zes maanden gewoon weer op. Je zit nergens aan vast.

Wat hebben we te bieden?

Bij een Onlime website krijg je standaard de volgende functionaliteiten/services:

  • Website/CMS
  • Hosting
  • SSL
  • SLA
  • Support
  • FAQ
  • Formulieren

Wil je hulp bij de fotografie voor je website, het schrijven van de teksten of het vullen van het CMS? Dan ontzorgen we je graag!

Contact

Toe aan een Onlime website?

Neem gerust contact op met één van onze specialisten.

Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Meer weten?

Plan hier je afspraak

Wil je weten of Limesquare wat voor jou kan betekenen? Plan dan hier je afspraak in met Lex om samen onder het genot van een kop koffie eens verder te sparren!

Plannen
Wil je weten of Limesquare wat voor jou kan betekenen? Plan dan hier je afspraak in met Lex om samen onder het genot van een kop koffie eens verder te sparren!