Waarom is SEO-optimalisatie belangrijk?

Ga je aan de slag met SEO-optimalisatie? Het zijn vaak maar kleine content of technische aanpassingen die je doet binnen je website. Al deze verbeteringen bij elkaar hebben veel invloed op de prestaties van je website in de organische zoekresultaten. SEO-optimalisatie wordt steeds belangrijker. Dit komt door de groei van digitale marketing. Adverteren op Google en Facebook wordt alleen maar meer. Je wilt graag opvallen tussen alle advertenties en zoekopdrachten. Hoe je dit doet? Door het gebruik van SEA en SEO goed in te zetten. Met SEA bedoelen we de advertenties die je ziet in Google. SEO heeft invloed op de organische zoekresultaten in Google. Zet je deze twee optimaal in? Dan zorg je voor een betere vindbaarheid én zichtbaarheid in Google.

Voordelen van zoekmachineoptimalisatie

De inzet van zoekmachineoptimalisatie heeft veel voordelen. Je komt hoger in de zoekresultaten. Je bent beter vindbaar. Je krijgt meer organisch verkeer naar je website en je website is gebruiksvriendelijkheid. Zoekmachineoptimalisatie is belangrijk om hoger te scoren in Google. Google maakt gebruik van meer dan 200 ranking factoren om de websites op volgorde te zetten. Google kijkt hierbij naar drie SEO-fundamenten: technische optimalisatie, content optimalisatie en linkbuilding. De resultaten van je SEO-optimalisatie laat vaak even op zich wachten. Op lange termijn krijg je er veel voor terug: meer relevante bezoekers én meer conversies.

Ontdek hier

Limesquare helpt jou verder

Wij geven advies én ondersteunen bij het optimaliseren van jouw website. Dit doen we door alles te monitoren. We sturen bij waar nodig. Benieuwd hoe wij hierin kunnen samenwerken? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Meer weten?

Plan hier je afspraak

Wil je weten of Limesquare wat voor jou kan betekenen? Plan dan hier je afspraak in met Lex om samen onder het genot van een kop koffie eens verder te sparren!

Plannen
Wil je weten of Limesquare wat voor jou kan betekenen? Plan dan hier je afspraak in met Lex om samen onder het genot van een kop koffie eens verder te sparren!