Brengt de Oost-Mediterrane keuken bij jou thuis!

Klant

Miras Food

Diensten

Webdevelopment, webdesign, verpakkingen, grafisch ontwerp, online marketing en content marketing

Uitdaging

De vraag naar producten van Miras Food vergroten door het merk sterker in de markt te zetten. Doel hierbij is om niet alleen toko’s, maar ook grote spelers als de Albert Heijn te activeren om producten van Miras Food te verkopen.

Miras Food is dé voedselproducent als het gaat om Oost-Mediterraanse producten. Het is een internationale en maatschappelijk verantwoorde onderneming waarvan de oorsprong in Turkije ligt. Nog steeds verkopen ze voedselproducten van Turkse oorsprong, maar ze kijken ook verder. Zo kopen ze wereldwijd producten in om de beste kwaliteit te waarborgen. Met Miras haal je kennis, traditie en passie van meer dan 100 jaar in huis voor jouw Oost-Mediterrane maaltijd!

Omdat de website van Miras Food sterk verouderd was, zijn we gestart met het ontwerpen en ontwikkelen van een nieuwe website. Om Miras Food sterk in de markt te zetten, was het overbrengen van de mediterrane sfeer cruciaal. Deze sfeer hebben we doorgevoerd in de grafische vormgeving, maar komt ook naar voren door zowel categorieën en producten als recepten en inspiratie te laten zien op de website.

Ook vullen we de website met content en ondersteunen we Miras Food met het schrijven & redigeren van teksten. Deze teksten schrijven we voor zowel on- als offline uitingen, zoals de website, social media campagnes of een B2B productfolder.

We ondersteunen Miras Food bij hun social media marketing door content te creëren op Facebook & Instagram. We doen dit voor de Nederlandse markt. Om het doel van meer interactie & volgers op deze kanalen te behalen, creëren we één uitstraling op de feeds en posten we op vaste momenten. Daarnaast communiceren we in het Nederlands en in het Turks om de verbinding te leggen tussen de twee culturen. Op Instagram & Facebook werken we met vier pijlers: recepten, producten, lifestyle en quotes. Voor alle vier de pijlers is een ontwerp gemaakt om de eenduidige uitstraling op de feed te garanderen.

Het ontwerp van de productverpakkingen van Miras Food ligt ook in onze handen. Beelden van deze productverpakkingen, inspiratie en recepten worden geschoten door een fotograaf. Dit zorgt voor een goede kwaliteit van de beelden die wij vervolgens inzetten op de website en social media kanalen.

Resultaat

Miras Food is sterk in de markt gezet doordat er een nieuwe website is ontwikkeld met een duidelijke productweergave. De inspiratie en de recepten op de website dragen bij aan de uitstraling van de Mediterrane sfeer. Op de social media kanalen van Miras Food is een aanzienlijke groei te zien in het aantal volgers en interactie.