Activation and conversion

Haal meer resultaat uit je bezoekers

Genereer je genoeg traffic op je website, maar schrijven deze bezoekers zich niet in voor je nieuwsbrief? Doen ze geen aankoop en nemen ze geen contact met je op? Bezoekers op je website zijn nodig, maar resultaat behalen is nóg belangrijker. Hogere conversie door online activatie? Wij helpen je hierbij!

Lees verder

Activation and conversion voor jou

Maak een afspraak met ons, dan kunnen we samen jouw uitdaging aanpakken!

Benieuwd naar meer?

Bekijk hier onze cases en ontdek wat wij allemaal kunnen!

Onze andere Online marketing diensten

Digital Advertising

Bereik de juiste doelgroep met digital advertising. Door de inzet van online advertenties bereik je jouw doelgroep, creëer je meer merkbekendheid en haal je nieuwe klanten binnen.
Lees meer

Search Engine Optimalization (SEO)

Wil jij graag een hogere positie in zoekmachines zoals Google? Dan is het goed inrichten en inzetten van Search Engine Optimalization, oftewel zoekmachineoptimalisatie, de oplossing.
Lees meer

Search Engine Advertising (SEA)

Ieder bedrijf is anders, maar een beter resultaat wil iedereen. Dat geldt ook voor de inzet van Search Engine Advertising: het adverteren via de zoekmachine.
Lees meer

Social media

Social media maakt steeds vaker onderdeel uit van de marketingstrategie van bedrijven. Social media marketing noemen we dit. De manier van communiceren op social media is anders dan bijvoorbeeld op je website.
Lees meer

Email marketing

De kans is groot dat je nieuwsbrieven ontvangt van allerlei organisaties, net als bijna alle Nederlanders. Maar e-mail marketing is niet alleen het versturen van een nieuwsbrief, het is een goed presterend marketingkanaal.
Lees meer

Academy

Heb je in je werk steeds vaker te maken met online marketing, wil je als online marketeer je kennis updaten of wil je als bedrijf meer focus leggen op dit snel ontwikkelende vakgebied en je werknemers een marketingopleiding aanbieden? Dan is onze Limesquare Academy voor jou!
Lees meer

HubSpot

Bij Limesquare zijn we HubSpot partner en hebben we kennis over alle onderdelen binnen deze tool. Van content tot adverteren en van e-mail tot dashboarding. Wij ondersteunen en leggen de verbinding tussen jouw sales en marketingproces.
Lees meer

We hebben het in de online marketing wereld vaak over conversies en doelen, maar wat is een conversie eigenlijk? Een conversie is het moment waarop een bezoeker op jouw website overgaat tot actie. Om deze conversies te optimaliseren, wordt vaak online activatie ingezet. Online activatie brengt veel mensen in contact met je merk en wordt ingezet om volgers, leads, traffic en bijvoorbeeld inschrijvingen voor je nieuwsbrief te genereren. Online activatie draagt direct bij aan een hogere conversie.

Onze aanpak

Met de juiste tools en middelen activeren we je doelgroep en ondersteunen we in het verzamelen van leads en conversies. We onderzoeken welk van de ingezette middelen het meeste resultaat oplevert en blijven optimaliseren door middel van CRO, hierbij verbeteren we jouw conversiepercentage, en A/B testing. Samen gaan we voor het hoogst haalbare resultaat!