Applicaties

Een tool ontwikkeld voor jou

Ben jij op zoek naar een tool waar jij bijvoorbeeld al je documenten kunt ordenen, de gegevens van deze documenten in een dashboard kunt tonen of heb je een andere uitdaging? Wij denken graag met je mee! De ontwikkeling van een applicatie kan hierin de oplossing zijn. Tijdens een brainstormsessie brengen we jouw behoefte in kaart. Vanuit daar gaan wij aan de slag met het ontwikkelen van de juiste tool.

Lees verder

Applicaties voor jou

Maak een afspraak met ons, dan kunnen we samen jouw uitdaging aanpakken!

Benieuwd naar meer?

Bekijk hier onze cases en ontdek wat wij allemaal kunnen!

Onze andere Development diensten

Webdesign

Je website is één van je belangrijkste communicatiemiddelen. Daarom is het van belang dat het past bij jouw kernwaarden, doelgroep en ambitie. En een goed webdesign is doordacht, functioneel, conversiegericht en meer dan alleen een mooi plaatje om naar te kijken.
Lees meer

Web development

Je website is een van je voornaamste communicatiemiddelen. Daarom is web development een belangrijk proces. Elke website heeft een ander doel en een andere doelgroep. Voordat we beginnen met het ontwikkelen van jouw website, brengen we in kaart wat je doel is en wie je met de website wilt bereiken.
Lees meer

Integrations

Koppelingen en integraties maken je leven makkelijker. Ze breiden de mogelijkheden van je website uit en besparen je veel tijd. Om volledig aan te sluiten bij jouw wensen, ontwikkelen wij de koppelingen en integraties waar jij behoefte aan hebt.
Lees meer

Wat is een applicatie?

Bij het ontwikkelen van de applicatie kun je denken aan een inlogsysteem waar je als organisatie handelingen verricht dat centraal wordt opgeslagen. We hebben de mogelijkheid om dashboards te ontwikkelen zodat alle informatie in de applicatie in één oogopslag helder is. De applicaties die we ontwikkelen draaien op het Craft CMS

Een mooi voorbeeld van een applicatie die we hebben ontwikkeld is DocUp. Dit is een applicatie die we hebben ontwikkeld om de hele interne transportmiddelen vloot inzichtelijk te maken. Met DocUp kunnen gebruikershandleidingen van machines digitaal bekeken worden, er is een mogelijkheid om met een QR-code controles uit te voeren en op elk moment van de dag gegevens van een machines in te zien. De tool is begrijpelijk voor iedereen die er gebruik van maakt, zoals chauffeurs, keurmeesters en logistiek managers.

Onze aanpak

Zoals genoemd beginnen we met één of meerdere brainstormsessies om inzichtelijk te maken welke behoefte er is, hoe we de oplossing vorm gaan geven en welke rollen er zijn die gebruik gaan maken van de applicatie. Vanuit daar gaan wij aan de slag met een huisstijl en naam voor de applicatie. En daarna volgt de ontwikkeling van de tool en het design.

Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? We gaan graag met je in gesprek! Neem vrijblijvend contact met ons op.

Maak een afspraak

Wat is jouw uitdaging? Wij hebben de oplossing.