Een websitebouwer waar je op kunt bouwen

Of het nou om een grote of kleine website gaat, we maken vooraf altijd een duidelijke planning. Zo weet je precies wat je investering is en wanneer je nieuwe website klaar is. En dan is hij ook écht klaar. Een websitebouwer waar je op kunt bouwen dus! ;-)

Even een tikkie technisch: we maken eerst een boomstructuur en de wireframes. Vervolgens ontwerpen we de website die helemaal bij jou (en vooral: je klanten) past. En dan bouwen we hem voor je. Na de oplevering doen we natuurlijk ook gewoon de hosting, monitoring en het technisch onderhoud voor je.

Wil je andere tools toevoegen, zoals een dashboard voor je klanten of een koppeling met andere systemen? Geen probleem. Fixen we.

Bekijk het stappenplan

Onlime: lease jouw website voor €99,- per maand

Heb je geen behoefte aan een grote investering? Dan is een Onlime website perfect voor jou! Doordat je met Onlime niet in één keer hoeft te investeren in een maatwerk-website, blijft er mogelijk budget over voor de overige marketing. Denk bijvoorbeeld aan een online campagnes, het schrijven van SEO teksten of het uitbesteden van je social media. Wil je meer lezen over Onlime en de voordelen weten?

Ontdek ze hier

Contact

Toe aan een tip top website?

Neem gerust contact op met één van onze specialisten.

Dit formulier wordt beschermd door reCAPTCHA en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Cogas

Nieuwe Werken bij website voor Cogas

Cogas nóg persoonlijker maken door ze – letterlijk – een gezicht te geven. Wij gaven de werken bij website vorm en bouwden deze op. Volledig in de Cogas huisstijl. Nieuwe medewerkers gegarandeerd!

Ontdek hier

Stappenplan

Hoe gaat het in zijn werk?

1. Inventarisatiefase

Naar aanleiding van een eerste inventarisatiegesprek en de huidige resultaten vanuit Google Analytics, zetten we een boomstructuur op. Hierin bespreken we alle unieke lay-outs. Op basis van deze boomstructuur maken we onze offerte op, waarin we een fixed price vermelden. Is de offerte akkoord? Dan stellen we voor jou een duidelijk planning op. Zo weet je wat je wanneer kunt verwachten.

2. Wireframes

Wij werken alle unieke lay-outs uit in wireframes. In deze wireframes denken we na over de indeling van de pagina's en hoe bezoekers zich door jouw website bewegen. We presenteren deze wireframes in InVision.

3. Ontwerpen

Tijd voor de ontwerpen! We vertalen alle lay-outs, die gepresenteerd zijn in de wireframes, door in de ontwerpen. We passen hier dus kleur, vorm en beeld toe. Zo kun je een goed beeld vormen van hoe je website eruit gaat zien.

4. Technische realisatie

Zijn alle ontwerpen akkoord? Dan plannen we onze interne kick-off en gaan de programmeurs voor je aan de slag. Zij maken van de ontwerpen een werkende website. We denken hierbij ook aan de logica in het CMS, zodat iedereen straks makkelijk wat aan kan passen.

5. Testfase

Wanneer de technische realisatie is afgerond, voeren we intern onze reviewronde uit. We testen hierbij op de meest gebruikte browsers, schermresoluties en devices. De projectmanager en webdesigner reviewen de demo-website ook. Na afronding van deze fase leveren we de demo-omgeving aan jou op.

6. Vullen

Na oplevering van de demo vindt de CMS uitleg plaats. Na deze uitleg kan de website gevuld worden met de gewenste content. Ondersteuning nodig bij bijvoorbeeld tekstschrijven of vullen? Ook daar helpen we je bij.

7. Livegang

Jouw website gaat bijna live! We stellen graag een deadline voor deze livegang, zodat we samen toewerken naar dit moment. Wij houden voor jou de regie en helpen waar mogelijk.

8. Activeren online marketing

Na livegang van jouw website, kunnen we online marketing activeren om meer bezoekers naar jouw website te trekken. Dit stemmen we graag verder met je af tijdens het website-traject, zodat we meteen een vliegende start kunnen maken. Laat die bezoekers maar komen!