Marketing Strategy

De juiste boodschap op het juiste moment

Om je doelgroep aan te spreken is het belangrijk dat je de juiste boodschap op het juiste moment via het juiste marketingkanaal communiceert. Hierbij is het maken van een marketingstrategie een belangrijke eerste stap. Een marketingstrategie houdt in dat je je bedrijfsdoelen op de lange termijn uitdenkt en dit in een plan verwerkt. Hierin staat de strategie beschreven als plan van aanpak voor alle marketingactiviteiten. Hoe wil je je als organisatie profileren? Wat is jullie grootste uitdaging? Welke online- en offline doelen willen jullie behalen? Dit zijn een aantal vragen die je jezelf kunt stellen bij het maken van de strategie.

Lees verder

Marketing Strategy voor jou

Maak een afspraak met ons, dan kunnen we samen jouw uitdaging aanpakken!

Benieuwd naar meer?

Bekijk hier onze cases en ontdek wat wij allemaal kunnen!

Onze andere Strategie diensten

Brand Identity

Jouw bedrijf heeft een uniek verhaal om te vertellen. Wij helpen jou bij het definiëren en het vertellen van dat verhaal.
Lees meer

Business Strategy

Heb je hulp nodig bij het ontwikkelen van een bedrijfsstrategie? Samen met jou maken we inzichtelijk wat je doelen zijn en welke positionering van je organisatie in de markt hierbij hoort.
Lees meer

Employer branding

Zet je in op recruitment en het werven van personeel, maar vind je het lastig om de juiste medewerkers te vinden én te binden aan jouw organisatie? Dan biedt employer branding uitkomst!
Lees meer

Awareness

Hoe groot is jouw naamsbekendheid onder je doelgroep? Hoe onderscheid je je van je concurrenten en in hoeverre voelen potentiële klanten zich vertrouwt met jouw merk, product of dienst? Deze vragen heb je jezelf vast weleens gesteld.
Lees meer

Onze aanpak bij een marketingstrategie

Wij helpen jou bij het ontwikkelen van een marketingstrategie. We beginnen met het in beeld brengen van waar je nu staat en waar je als organisatie naartoe wilt. Dit doen we tijdens een brainstormsessie en samen met jou stemmen we de doelstellingen af. Op deze manier zijn de verwachtingen voor iedereen helder en zetten we de juiste stappen. Wij gaan daarna aan de slag om de doelstellingen te vertalen naar de juiste communicatiemiddelen en kanalen. We ontwikkelen de middelen die je gebruikt om de doelgroep te bereiken.

Wij helpen je graag

Heb jij hulp nodig bij het ontwikkelen van een heldere marketingstrategie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je verder en als je eenmaal een goede strategie in handen hebt, vormt dit een basis voor alle campagnes.

Wil jij ook je strategie aanscherpen?

Neem dan contact op met Eeke. Ze helpt je graag met een haarscherpe en heldere strategie.