Maatwerk

Met je website voorop lopen in jouw branche

Simpelweg een website maken en daar geen achterliggende strategie, visie of positionering voor hebben, dat is niet hoe wij het aanpakken. Een goede strategie is essentieel om het gewenste resultaat te behalen. Wij vragen door naar de vraag achter de vraag, want die is belangrijk voor het optimaal inrichten van een website.

Voorbeelden bekijken?

01 Fixed price

De totale investering wordt helder in beeld gebracht; er ontstaan geen verrassingen tijdens het project.

02 Koppelingen

Met Craft CMS is het mogelijk koppelingen met externe partijen/systemen te maken.

03 Schaalbaarheid

Wensen? Geef maar door! We stellen samen doelen op voor de vermarkting van jouw website.

04 Onderbouwd door strategie

Op basis van de strategie worden gewenste functionaliteiten voor de website bepaald.

05 Persoonlijke begeleiding

Tijdens het gehele traject, maar ook daarna, één aanspreekpunt. Geen technische termen, maar begrijpelijke taal.

06 Eigen identiteit

Jouw website volledig in jouw huisstijl, inclusief vormelementen en speelse toevoegingen.

 • Huis voor de sport Groningen

 • Condite

 • Tangenborgh

 • KunstNonStop

 • SMK Accountants

 • Rijnland instituut

 • TPRC

 • Miras Food

 • Nijhuis bouw Apeldoorn

 • Twente Milieu

 • Coglas

ons proces

Een goed begin is het halve werk

Inventarisatiefase

Voordat er een offerte wordt gemaakt, zal eerst de boomstructuur opgezet worden. Deze wordt door middel van de briefing, het kennismakingsgesprek en de ideeën van het team opgezet. De boomstructuur wordt eerst besproken, voordat er een indicatie gemaakt kan worden. Op deze manier sluiten wensen en hetgeen in de offerte is meegenomen beter bij elkaar aan en kunnen we hierdoor een fixed price afspreken.

Wireframefase

In de boomstructuur en offerte worden alle unieke pagina lay-outs benoemd. De unieke pagina lay-outs worden uitgewerkt in een wireframe, ofwel een lijntekening van de website. Tijdens deze fase kan functioneel bekeken worden of alles er naar wens in zit. De wireframes worden tijdens een afspraak doorgesproken, zodat ook eventueel later ontstane ideeën en inzichten besproken kunnen worden.

Ontwerpfase

Alle unieke pagina lay-outs uit de wireframe fase worden meegenomen in de ontwerpfase. In deze fase komt de huisstijl aan bod. Indien deze niet voorhanden is, gaan we uit van de uitingen die op dat moment al wel naar buiten toe uitgedragen worden, zoals het logo. In deze fase krijgt de klant een goed beeld van hoe de website er straks uit komt te zien.

Technische realisatie

De technische realisatie zal uitgevoerd kunnen worden zodra de ontwerpen akkoord zijn bevonden. In deze fase wordt het CMS opgezet en zal de frontend vertaling, inclusief effecten, verder uitgewerkt worden. Indien het een groot project is, delen we de technische realisatie in sprints op. Dit is dus per project verschillend en wordt vooraf gecommuniceerd.

Testfase

Nadat de technische realisatie is afgerond, volgt er een testfase. Limesquare selecteert bij elke opdracht de meest gebruikte browsers, resoluties en besturingssystemen. We testen op basis van deze uitkomsten eerst intern de website, waarna een interne correctieronde plaatsvindt. Zodra deze correcties doorgevoerd zijn, wordt een moment gepland voor de uitleg van het CMS en de oplevering van de website. Tijdens de CMS-uitleg worden alle aspecten voor het vullen van de website besproken, zodat de klant zelf kan gaan vullen.

Implementatiefase

Wanneer de website akkoord is bevonden voor livegang, wordt een datum gepland wanneer deze live gezet kan worden. Voor livegang voeren we aan onze zijde eerst nog enkele werkzaamheden uit. We controleren bijvoorbeeld de website voor livegang op basis van uitlijning en stijl. Ook zorgt de afdeling internetmarketing voor een goede overgang tussen de oude en nieuwe website door 301 redirects in te zetten, maar ook SEO-technisch de website klaar te maken voor livegang.

Inventarisatiefase
Wireframefase
Ontwerpfase
Technische realisatie
Testfase
Implementatiefase

Ook zo'n tof project?

Neem dan direct contact met ons op. Wij kunnen niet wachten om samen iets tofs te creëren!

Sluiten
Verstuur