Ga voor optimaal werkgeluk

Het concept BaanZoektJou wordt mede mogelijk gemaakt door Het Loopbaanstation. Deze organisatie houdt zich bezig met de duurzame inzetbaarheid van werknemers en staat voor leven lang ontwikkelen. Zo kwam BaanZoektJou om de hoek kijken. Een nieuw idee met een creatieve en eigenwijze blik op de arbeidsmarkt. Waarom? Omdat het nodig is! Wij hebben BaanZoektJou niet alleen een gezicht gegeven, maar de hele outfit bepaald. Hiermee bedoelen we natuurlijk de volledige stijl wat een nieuw concept nodig heeft aan uitingen. De stijl is eigentijds, creatief en aanstekelijk. Iets wat perfect aansluit bij de visie van BaanZoektJou!

Van Onlime-website tot pakkende advertenties

Om BaanZoektJou goed te vermarkten en om aanmeldingen te generen zijn meerdere communicatiemiddelen van groot belang. Say no more! Dat kunnen wij wel! Een Onlime-website is dé manier om binnen no-time actief te zijn op het net. Doordat je met Onlime niet in één keer hoeft te investeren in een maatwerk website, blijft er budget (en tijd) over voor de overige marketing. Dit budget hebben we voor BaanZoektJou goed benut! Zo hebben creatieve advertenties, pakkende teksten en nieuwsbrieven gerealiseerd. Scroll snel verder voor wat visuele eyecandy...

Re-branding logo

Het concept BaanZoektJou kent een eerdere editie. Het domein én de naam BaanZoektJou was dus al bekend. Aan ons de taak om het logo in een nieuw sausje te gieten. En of dat gelukt is!

Onlime-website

Alle stijl-elementen van BaantZoekJou zijn verwerkt in een duidelijke, kleurrijke en opvallende Onlime-website. De website is erg gebruiksvriendelijk en vrolijk en de juiste informatie is direct zichtbaar.

Online marketing

Om BaanZoektJou goed te vermarkten zetten we online marketing in. Creatieve en pakkende advertenties zijn hiervoor van belang! Daarom hebben wij meerdere advertentiesets uitgewerkt. Natuurlijk volledig in de nieuwe stijl van BaanZoektJou!

Presskit

Een presskit is een verzamelmap met daarin de juiste content die anderen gemakkelijk kunnen gebruiken. Wij hebben een presskit gemaakt voor de deelnemende bedrijven. Waarom? Zodat zij gemakkelijk op hun eigen social media kanalen of website BaanZoektJou kenbaar kunnen maken. Handig, toch?

Employer branding

Limesquare zet jouw bedrijf op de kaart

Wij communiceren met toekomstig talent. Hierin is het DNA van jouw organisatie de aantrekkingskracht. Juist dit DNA zetten we in. We gaan terug naar de kern. We gaan in gesprek met jouw personeel en management om dit DNA naar boven te halen. We richten ons op alle geschikte kandidaten, zodat ook mensen die niet actief op zoek zijn getriggerd worden. Het doel? Talent aantrekken dat bij jouw organisatie past én dit talent behouden.

Meer weten?
Wil je meer informatie over onze trainingen en opleidingen? Neem dan contact met ons op.