Case van Ankerslot | Limesquare

Ankerslot

Herinneringen verdienen het om gekoesterd te worden

Meer weten?

Services

Herpositionering, Design, Strategie, Webdesign

Klant

Ankerslot

Branche

Groothandel

Het verhaal van...

Ankerslot is een familiebedrijf dat sinds 1946 bestaat. De nadruk heeft altijd gelegen op de technische kant van het product. In de nieuwe positionering willen ze meer focus leggen op de menselijke kant.

Uitdaging

Creëer een duidelijke en onderscheidende identiteit die de menselijke kant van het product laat zien. De nieuwe identiteit moet worden doorgevoerd in het hele bedrijf, dus ook de interne merkbeleving zal hierop aan moeten sluiten.

Oplossing

Herinneringen staan centraal bij de nieuwe positionering. Herinneringen die je thuis veilig wilt bewaren, maar ook de herinneringen aan het oude logo. Het logo is in grote lijnen hetzelfde gebleven. Het vaste kader is verdwenen en het heeft een edgy look gekregen door zwart als hoofdkleur te gebruiken.

Lees verder...

De pay-off “Keep your memories safe” geeft het belang van het beveiligen van jouw belevingen en herinneringen weer. Ook wordt door deze pay-off de menselijke kant van het product duidelijk, zodat mensen anders naar een slot zullen kijken.

Bij de nieuwe positionering past fotografie met een rauwe rand: stoer, avontuurlijk, met ingetogen kleurtonen. Deze zijn terug te vinden op de nieuwe website en in het pand om de ultieme merkbeleving te creëren.

"Keep your memories safe"

Het leukste nieuws komt van ons

Waar wacht je nog op? Inschrijven!