Case van Farwick | Limesquare

Farwick

Met Farwick groeit er iets moois

Meer weten?

Services

Communicatiestrategie, Webdesign, Webdevelopment, Social media content, Fotografie

Klant

Farwick

Branche

Dienstverlening

Het verhaal van...

Farwick draait al even mee, om precies te zijn sinds 1898! De afgelopen eeuw zijn zij behoorlijk veranderd; van bloemisterij, tot een full service groenvoorzieningsbedrijf met een breed scala aan expertises.

Uitdaging

De focus van Farwick ligt op innovatie en ontwikkeling van het duurzaam vergroenen van de totale buitenruimte. Ze kunnen van alles, maar zijn gespecialiseerd in enkele expertises: terrein- & groenvoorziening, particuliere tuinen, daktuinen, speelplaatsen, natuurbaden en boomverzorging. Het 'van alles' kunnen was iets wat op de oude website naar voren kwam. Zo breed als 'van alles' was, zo breed was de website ingestoken. Hoe kunnen we op een gestructureerde wijze laten zien wat Farwick voor jou kan betekenen?

Oplossing

We hebben verschillende benaderingen gehanteerd voor het tonen van de mogelijkheden bij Farwick. Zo hebben we de volgende invalshoeken meegenomen:

  1. Sectoren (wonen, werk, zorg, onderwijs, openbare ruimte en recreatie)
  2. Expertises (terrein- & groenvoorziening, particuliere tuinen, daktuinen, speelplaatsen, natuurbaden en boomverzorging)
  3. Projecten (met een filter voor terrein- & groenvoorziening, particuliere tuinen, daktuinen, speelplaatsen, natuurbaden en boomverzorging)

Met welke vraag je ook op de website komt, je kunt in de duidelijke opzet zien wat voor jou van toepassing is.

"Een familiebedrijf met betrokken medewerkers en liefde voor ons vak"

Ook zo'n tof project?

Neem dan direct contact met ons op. Wij kunnen niet wachten om samen iets tofs te creƫren!

Het leukste nieuws komt van ons

Waar wacht je nog op? Inschrijven!