Case van Kennispark Twente | Limesquare

Kennispark Twente

De meest complete en ondernemende hightech innovatiecampus

Meer weten?

Services

Strategie, Videoanimatie

Klant

Kennispark Twente

Branche

Overheid en semi-overheid

Het verhaal van...

Kennispark Twente; Een belangrijk gebied in Enschede, dat zich richt op de verbinding tussen de ondernemers, overheid, universiteit en innovatie. Met als doel om talenten binnen te halen en te behouden.

Uitdaging

Het wordt steeds belangrijker om talenten te behouden en aan te trekken en dus des te belangrijker om een duidelijke strategie te vormen ten aanzien van kennispark. Wat heeft kennispark te bieden, wat zijn de pijlers en wat is uiteindelijk het doel? De strategie is bepaald en deze moet verder aangescherpt worden. Daarnaast is het van belang om de strategie kort en bondig naar buiten te brengen naar de betrokken partijen; ondernemers en overheid. De uitdaging is om een uitgebreide strategie samen te vatten en deze te laten zien op beeld.

Oplossing

We hebben samen meerdere sessies gehouden om de strategie aan te scherpen en een compelling story te vormen. Dit was een mooie en intensieve samenwerking, waarbij wij veelvuldig met elkaar hebben gezeten om de juiste verhaallijn neer te zetten. Vervolgens hebben onze ontwerpers dit vertaald in een toffe animatie en op deze manier een pakkende verhaallijn in beeld geschetst. Middels deze lijn hebben we de strategie verder aangescherpt en hebben wij een mooie animatiefilm gemaakt.

Het leukste nieuws komt van ons

Waar wacht je nog op? Inschrijven!