Case van Provelu | Limesquare

Provelu

We are leading performance

Meer weten?

Services

Communicatiestrategie, Design, Webdesign, Internetmarketing, Contentmarketing

Klant

Provelu

Branche

Dienstverlening

Het verhaal van...

Provelu is een bedrijf met 12 jaar ervaring. Een deskundige, toegankelijke en nuchtere partner die bedrijven ondersteunen bij digitale transformaties. Op zowel organisatorisch als technisch gebied. Dat doet Provelu op basis van passende Business Intelligence oplossingen.

Uitdaging

Om meer slagkracht te krijgen in de markt zijn Provelu en Cobalt BI gefuseerd. Dit betekent een betere spreiding in Nederland en meer expertise waardoor een grotere markt kan worden bediend. De fusie vraagt om een sterke herpositionering onder één naam: Provelu.

Oplossing

We hebben Provelu gepositioneerd als een Business Intelligence kennispartner die organisaties helpt aan toonaangevende prestaties. Een rasterweergave vormt de basis van de nieuwe visuele identiteit, want de kern is het toegankelijk aanbieden van complexe data in een gestructureerde omgeving. Het logo symboliseert klantgerichtheid en onderscheidend vermogen. Als kennispartner hanteert Provelu een aanpak die de beste resultaten oplevert. De kleur groen is een link naar Qlik, de markleider in Business Intelligence software en partner van Provelu.

"Business Intelligence naar een hoger niveau"

Het leukste nieuws komt van ons

Waar wacht je nog op? Inschrijven!