Case van Undutchables | Limesquare

Undutchables

De perfecte match voor internationale talenten

Meer weten?

Services

Communicatiestrategie, Design, Internet marketing

Klant

Undutchables Recruitment Agency

Branche

Recruitment

Het verhaal van...

Undutchables is een Recruitment Agency en pionier in de werving van internationale talenten in de zakelijke sector in Nederland. Undutchables werft hoogopgeleid internationaal personeel dat de taal van hun klanten spreekt en hun cultuur begrijpt. Een snel groeiend en succesvol bedrijf dat niet alleen in Nederland, maar ook in Zweden, op zoek is naar nieuwe internationale talenten en bouwt aan langdurige relaties op de arbeidsmarkt.

Uitdaging

Het creëren van een campagne waarbij het doel is om de zichtbaarheid én vindbaarheid in de markt te vergroten bij de juiste doelgroep: de internationale talenten. Secundair hierbij is het direct werven van hoogopgeleid internationaal personeel.

Oplossing

We passen een cross-channel strategie toe waarbij on- en offline elkaar aanvullen en versterken. De internationale talenten komen Nederland binnen op verschillende plekken. We benaderen de doelgroep door offline-advertenties te tonen op Schiphol Airport, Rotterdam The Hague Airport, Eindhoven Airport en Utrecht CS. Op Schiphol Airport alleen al adverteerden we met een geanimeerde video op 9 schermen, een lightbox én op 3 koffers met videoscherm die op de bagageband te zien waren. Dit hebben we gecombineerd met hyperlocal online advertising op social media én met remarketing in het Google Display netwerk.

Deze campagne heeft gezorgd voor 800.000 online- en meer dan 1 miljoen offline vertoningen, het websitebezoek is met 22% gestegen en het aantal kandidaten dat zich ingeschreven heeft, is met 25% omhoog gegaan. Kortom, maximale zichtbaarheid én activatie bij de doelgroep!

"On- en offline versterken elkaar en vullen elkaar aan"

Het leukste nieuws komt van ons

Waar wacht je nog op? Inschrijven!